WEDSTRIJD ZVC Club Magazijn Bilzen - ZVK Wezel  0 - 4  (0-3)

DATUM 07-10-2005  21:15

DOELPUNTEN 0-1 Naalden, 0-2 Amraoui, 0-3 Amraoui, 0-4 Duric A.

VERSLAG Een licht geprikkeld Wezel startte meteen in hoogste versnelling en de eerste kansen waren dan ook voor hen. Maar ook de thuisploeg deed aardig mee. In de 7de minuut was het dan toch raak voor Wezel, Naalden ronde een knap staaltje eentijdsvoetbal af aan de 2de paal, 0-1. Bilzen reageerde gepast maar dankzij een sterk keepende Lemmens bleef de nul op het bord. In de 12de gaf Almir Duric een knappe assist aan Amraoui en deze laatste ronde al even knap af, 0-2. Wezel speelde de bal goed rond en 3 minuten voor rust kon Amraoui er 0-3 van maken. Zo bleef het ook tot de rust.

Na de rust waren de eerste kansjes weer voor Wezel. Dit resulteerde even later dan ook in een logische 0-4 voorsprong. Het was Almir Duric die scoorde. Wezel bleef baas en in de 25ste minuut wurmde Amraoui zich tussen drie man door maar hij strandde op doelman Bonné. Wezel trachtte de wedstrijd uit te spelen en dit lukte perfect. Enkel in de laatste minuut moest het nog een penalty weggeven, maar Varsalona trapte deze een halve meter naast het doel. Wezel bleef verdiend overeind en blijft zo de aansluiting met de top behouden.

Kern ZVK Wezel: Lemmens, De Vocht, Duric, Vanderperre, Kodalci, Amraoui, Naalden, Smaal, Duric, Frédérick, Deboel, Van Elven

Club Magazijn Bilzen: Bonné, Sonkaya, Lenaerts, Hermans, Rafiq, Hajbat, Manmani, Ribeiro, Deckers, Varsalona, Kherouach

Scheidsrechter: Belgati H. Tahar, Verheyen Guido